(Removed from publishing)

Voimalaitosoperaattoreita
Metsä Board

Original publication date 14.1.2019

Metsä Board Simpele on johtava elintarvikepakkauksiin käytettävän taivekartongin valmistaja. Tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti on 290 000 tonnia Metsä Board Classic FBB kartonkia. Tehtaalla työskentelee noin 260 alan ammattilaista.

KÄYNNINVARMISTAJIA OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN (VOIMALAITOS)

Tehtävän kuvaus


Haemme 2-3 henkilöä käynninvarmistajaksi oppisopimuskoulutukseen Simpeleen voimalaitokselle. Koulutuksen kesto on noin 1,5 vuotta. Työsopimus on koulutuksen ajan määräaikainen. Työaikamuotona on TAM37.


Käynninvarmistajan toimenkuvaan kuuluu käynnissäpidon ja tuotannon tehtäviä laaja-alaisesti koko tehdasalueella. Tuotannon toimintamallimme perustuu monitaitoisuuteen. Käynninvarmistajat hallitsevat laajasti prosessin kustannustehokkaan ohjaamisen, käytettävyyden, ympäristösuorituskyvyn ja turvallisuuden varmistamisen.

Edellytykset

Edellytämme tekniikan alan perustutkintoa prosessi-, sähkö/automaatio- tai mekaaniselta alalta. Kokemus voimalaitos- tai prosessiteollisuuden ympäristöstä on etu.


Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, paineensietokykyä, valmiutta toimia koko tehdasalueella sekä hyviä yhteistyötaitoja. Toimintamallimme edellyttää joustavuutta sekä halua oman ammattitaitonsa pitkäjänteiseen ja monipuoliseen kehittämiseen.


Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Aki Taiponen, p. 050 5988 035.

Hakeminen

Jätä hakemus 4.2.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.