(Removed from publishing)

Virka-apulaisrehtori, Ylästön koulu
Vantaan kaupunki

Original publication date 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Ylästön koulu

Ollaksentie 29 B, 01690 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Ylästön koulu on valmistunut vuonna 2008 ja elokuussa 2019 valmistuvat laajennus- sekä muutostyöt. Koulumme laajenee yli 840 oppilaan kouluksi, jossa opiskelee perusopetuksen vuosiluokat ensimmäisestä yhdeksänteen. Koulussamme on musiikkiluokkatoimintaa vuosiluokilla 3. – 9. Yhtenäiskoulumme tulee muodostumaan suuremmista oppimisen tiloista sekä perinteisemmistä luokkahuoneista, joissa opiskelee eri aineryhmiä joustavin järjestelyin, joten yhteisopettajuus ja yhdessä tekeminen on lähtökohta, jonka johtaminen yhdessä rehtorin kanssa on yksi apulaisrehtorin keskeisistä tehtävistä. Yhteisöllisyys ja yhteistyö näyttäytyy myös tiiviinä yhteistyönä vanhempainyhdistyksen kanssa sekä oppilaiden osallistamisena koulutyöhön ja sen suunnitteluun.

Haemme Ylästön kouluun innostavaa ja kehittämisorientoitunutta apulaisrehtoria, jolla on valmiudet toimia vahvana pedagogisena johtajana uuden opetussuunnitelman ja jaetun johtajuuden hengen mukaisesti.

Edellytämme kykyä johtaa tiimimäisesti organisoitunutta työyhteisöä valmentavalla työotteella. Arvostamme hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin.

Rehtori ja apulaisrehtori johtavat koulua yhdessä aktiivisen johtoryhmän sekä yhteisöllinen hyvinvointiryhmän kanssa. Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Opetushallinnon tutkinto.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Rehtori Ollila Satu
+358405212754

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana

Perusopetuksen johtaja Kalo Ilkka

+358407071115

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Aluepäällikkö Kolu Kirsi

+358407334239

etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.