(Removed from publishing)

Viikonloppusiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 26.11.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet!

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

VIIKONLOPPUSIIVOOJIA

osa-aikaiseen työsuhteeseen elintarviketehtaalle Vantaalle! Tässä tehtävässä huolehdit erilaisista tehtaan puhdistustöistä viikonloppuisin tarpeen mukaan. Töitä on tarjolla vähintään 5 tuntia viikossa ja tehtävässä on mahdollisuus urakkapalkkaan viimeistään koeajan päättymisen jälkeen.

Arvostamme nopeaa ja huolellista työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon tehdasolosuhteissa. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten tehtävät edellyttävät hyvää peruskuntoa. Toivomme sinulta joustavuutta ja lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Työssä on mahdollisuus urakkapalkkaukseen.

Hae paikkaa hetimmiten klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.