(Removed from publishing)

Viherrakennustyöntekijöitä Pirkanmaalle
NLT Nostolaitetarkastus Oy / Alen Consulting Oy

Original publication date 9.1.2019

Asiakkaamme VRJ Länsi-Suomi Oy on viherrakentamisen monipuolinen asiantuntija. Yritys tarjoaa laadukkaat viherrakentamisen palvelut suunnittelusta urakointiin niin uudiskohteisiin kuin vanhoihin kiinteistöihinkin. Asiakkaita ovat taloyhtiöt, yritykset, kunnat ja kaupungit. Pitkä kokemus piha- ja viherrakentamisesta takaa työn laadun ja valmistumisen aikataulussa.

Etsimme nyt asiakkaallemme 

VIHERRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

tulevan kevään sesonkiin. 

Työ sisältää erilaisia viher- ja piha-alueiden rakentamis-, istutus- ja uudistustöitä, kuten laatoitusta, kiveystöitä sekä maanrakennustöitä. 

Etsimämme henkilöt ovat ammattitaitoisia, luotettavia ja työhön sitoutuvia tekijöitä. Toivomme hakijoilta alan työkokemusta, tehtävään soveltuvaa koulutusta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työkohteet voivat vaihdella päivän aikana, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi. 

Työt alkavat huhtikuun puolivälissä määräaikaisena vuokratyösuhteena. Palkkaus alan TES:n/sopimuksen mukainen. 

Oletko etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan painikkeen kautta pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmelta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4503.