(Removed from publishing)

Viestintäassistentti
Taideyliopisto

Original publication date 9.1.2019

Haemme viestintä- ja kumppanuuspalveluihin

viestintäassistenttia

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2019 saakka (sijaisuus). Toivomme että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 18.2.2019.

Viestintäassistenttina työskentelet osana viestintäpalveluiden Kuvataideakatemian viestintätiimiä. Tuotat sisältöjä eri kanaviin ja osallistut näyttelyiden ja tapahtumien markkinointiin ja viestintään. Pääset tekemään myös muita viestintään ja markkinointiin liittyviä töitä. Työpäiväsi koostuvat esimerkiksi tapahtumatietojen keruusta, verkkosivujen päivittämisestä, sosiaalisen median sisältöjen tekemisestä ja uutiskirjeiden kokoamisesta.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, jonkin verran kokemusta viestinnän alalta ja halu oppia lisää viestijän työstä. Kirjoitat sujuvasti ja olet kiinnostunut digitaalisesta viestinnästä. Pystyt tekemään töitä myös englannin kielellä. Työskentelyotteesi on aikaansaava, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen, ja olet kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista.   

Odotamme sinulta

  • kokemusta viestinnän alalta, esimerkiksi verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittämisestä tai tiedotteiden ja uutisten kirjoittamisesta
  • halua kehittyä viestijänä
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • sujuvaa kynää ja eri tekstityyppien hallintaa
  • positiivista, aikaansaavaa asennetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän Taideyliopiston palveluorganisaatiossa. Palkkauksessa noudatamme yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaista muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmää. Tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 6 ja on noin 2200–2400 euroa kuukaudessa riippuen henkilökohtaisesta palkanosasta.

Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme haasteellisen tehtäväkentän, innostuneen organisaation tuen sekä mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavat työajat, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 20.1.2019. Merkitse hakemuksesi otsikkoon ”Viestintäassistentti”. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus sähköpostitse automaattivastauksena.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestinnän asiantuntija Reeta Holma maanantaina 14.1.2019 klo 12–13.30, puh. 045 657 9347, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)uniarts.fi.