(Removed from publishing)

Viestinnän suunnittelija
Vantaan seurakunnat

Original publication date 13.6.2019

Vantaan seurakunnat hakee yhteisen viestinnän tiimiinsä viestinnän suunnittelijaa äitiysloman sijaisuuteen ajalle 1.9.2019–31.7.2020. Tehtävä sijoittuu Vantaan seurakuntien palvelukeskukseen yhteisen viestinnän yksikköön. Haemme innovatiivista ja kokenutta viestijää, joka osaa tarttua viestinnässään hetkeen ja oivaltaa muuttuvan toimintaympäristön mahdollisuuksia. Tehtävän keskiössä on sosiaalisessa mediassa toimiminen, seurakuntien tukeminen viestintätyössä ja muut ulkoisen viestinnän ja työyhteisöviestinnän tehtävät. Tulet työskentelemään mukavassa tiimissä, joka luo edellytyksiä viestinnän laadukkaalle hoitamiselle koko Vantaan seurakuntayhtymässä.

Hakijan vahvuuksia ovat yhteisönrakennuksen ymmärrys viestinnän keinoin, muuttuvan mediaympäristön ylirajaisuuden hahmottaminen ja siinä luovasti ja sujuvasti toimiminen. Tehtävä on kokoaikainen ja se sijoittuu kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 601. Peruspalkka on 2 864,31 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa kokemuksen perusteella määräytyvää vuosisidonnaista palkanosaa, jonka suuruus on enintään 15 % tehtävän peruspalkasta. Edellytämme erinomaista suomen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa teoreettista osaamista, viestinnän alan monipuolista tuntemusta ja työkokemusta sekä median toimintatapojen ja markkinointiviestinnän tuntemusta. Vahvat tiimityöskentelytaidot sekä kokemus media- ja markkinointikampanjoista on eduksi. Lisäksi edellytämme vahvoja verkkoviestintätaitoja, sosiaalisen median hallintaa ja graafisen suunnittelun osaamista. Tehtävään valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika on 12.6.2019 - 24.6.2019. Tehtävää haetaan ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR-palvelussa, johon pääsee osoitteesta sakasti.fi/tyopaikat. Haastattelut ovat viikolla 26.

Jos hakijalla ei ole mahdollisuutta hakea sähköisesti, hakemuksen voi toimittaa osoitteeseen Vantaan seurakuntayhtymä, PL 56, 01301 Vantaa, kuoreen merkintä ”Viestinnän suunnittelijan tehtävä”.

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.-14.6. ja 24.6. viestintäpäällikkö Meri-Anna Hintsala p. 044-4220339