(Removed from publishing)

Viestinnän lehtori
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Original publication date 1.11.2019

Haemme Haagan restonomikampukselle

viestinnän lehtoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen.

Sinulla on vankkaa ja tuoretta kokemusta menestyksekkäistä viestinnän tehtävistä. Kykenet yhdistämään viestinnän käytännön osaamisen ja akateemisen tiedon. Tehtävässä painottuvat kirjallisen viestinnän opetustehtävät. Hotelli- ravintola- ja matkailualan tuntemus katsotaan eduksi. Opetustoiminnan ja opinnäytetyöohjauksen lisäksi pystyt tarvittaessa toimimaan Haaga-Helian kaupallisen toiminnan yritystoimeksiannoissa, tutkimus- ja kehitysprojekteissa sekä koulutuksen vientitehtävissä.

Olet suunnannäyttäjä, joka hahmottaa tulevaisuuden mahdollisuudet myös kansainvälisesti ja hallitsee modernit viestinnän kanavat ja työkalut. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti myös englanniksi. Olet ennakkoluuloton, ulospäin suuntautunut, verkostoitunut ja koet uuden esimiespolven kouluttamisen olevan lähellä sydäntäsi.

Odotamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden käytännön työelämäkokemusta yllä kuvatuissa tehtävissä sekä kykyä opettaa englannin kielellä. Opettajakokemus ja pedagoginen pätevyys katsotaan eduksi ja pätevyys tulee suorittaa sovitun ajan kuluessa.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusohjelmajohtaja Pirkko Salo, p. +358 50 360 5882, 5.11. klo 14 - 15, 12.11. klo 11 - 12.

Hae tehtävää viimeistään 14.11.2019. Liitä hakemukseesi CV.