(Removed from publishing)

Viemärikuvaaja Pirkanmaa
Aalto Henkilöstöpalvelut

Original publication date 27.11.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Asiakkaamme haluaa saada  hyvään tiimiinsä lisävahvistusta Pirkanmaalle ja etsii Viemärikuvaajaa. Yritys tarjoaa liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita useammalla osaamisalueella.  Edellytykset työssä: - Hyvä fyysinen kunto yhdistettynä kovaan työasenteeseen - Likainen ja raskas työ ei sinua säikäytä - Hallitsethan jätteenkäsittelyn - Hyvä , jos osaat purkaa vanhaa - Osaat viemärikuvauksen sekä puhdistukset - Omaat turvallisen työskentelyn taidot ja oppimishalun - Kokemusta vastaavista töistä katsotaan eduksi - Työssä helpottaa putkimiehen tai putkiasentajan koulutus - Välillä tarvitaan valmiutta matkatöihin ja epäsäännöliisiin työaikoihin - Omistat C- ajokortin, kuorma-auton ammattipätevyydestä on etua - Työ tapahtuu usein työparin tai tiimin kanssa , joten yhteistyökykyisyyttä. Tarjoamme - Työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. - Pääset osaksi kasvavaan ja kansainvälistyvään ympäristöalan konserniin - Laadukkaat työvarusteet - Tarvittaessa avustamme ammattikorttien päivittämisessa - Kilpailukykyisen palkan ja edut - Pitkäaikainen työsuhde hyvälle tekijälle ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut välittömästi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja teille antaa:

Tarja Kaukonen Asiakkuuspäällikkö p.0504643446,

tarja.kaukonen@aaltovoima.fi 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

"Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. "