(Removed from publishing)

Verkkotiedottaja
Traffic Management Finland Group

Original publication date 24.1.2019

Etsimme nyt joukkoomme idearikasta verkko- ja somemaailman hallitsevaa verkkotiedottajaa konsernimme viestintään Helsinkiin!

Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen verkko- ja somemaailman osaaja. Tiedät alan uusimmat trendit ja osaat soveltaa niitä käytäntöön. Pystyt helposti ja kokonaisvaltaisesti ottamaan haltuun useiden palveluiden sisällöntuotannon. Haluat olla vahvasti mukana myös kehittämässä palveluita.

Pääset luomaan uutta, kehittämään ja vaikuttamaan koko konsernin verkko- ja somemaailmaan ja niiden muotoutumiseen. Asiakkaitamme ovat kaikki suomalaiset sekä kansainväliset sidosryhmämme. Haluamme tarjota mielenkiintoisia, merkityksellisiä sekä visuaalisesti inspiroivia sisältöjä eri palveluissamme. Sinun tehtävänäsi on tuoda nämä todeksi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittyä laaja-alaisesti viestinnän eri osa-alueilla omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Jotta onnistut tehtävässäsi, niin sinulla tulisi olla teknisten taitojen lisäksi, erinomaista luovaa kirjoitustaitoa sekä myös visuaalista silmää. Luonteeltasi olet aktiivinen, sosiaalinen ja tartut itsenäisesti sekä idearikkaasti töihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Työkokemusta sosiaalisen median ja/tai digitaalisen viestinnän sisällön tuottamisesta
  • Somen eri kanavien erinomaista tuntemista
  • Idearikkautta ja luovuutta, vahvaa oma-aloitteisuutta
  • Kokemusta www-sivujen päivitystyökalujen käytöstä, esim. Drupal
  • Kokemusta kuvankäsittelystä sekä videoiden teosta, valokuvaustaito katsotaan eduksesi
  • Erinomaista kirjoitustaitoa suomeksi ja hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Laaja-alaisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän täysin uudessa, innovatiivisessa, ainutlaatuisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä konsernissa
  • Innostavan ja dynaamisen työyhteisön

Hakuaika päättyy 4.2.2019.

Jos kiinnostuit, niin hae paikkaa niin hae paikkaa täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e9b5e37c  viimeistään 4.2.2019 mennessä. Kutsumme hakemuksen perusteella sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen tapaamiseen jo hakuajan aikana.

Tehtävään valittavasta henkilöstä teetetään suppea henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014).

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Johanna Majamäki, johanna.majamaki@tmfg.fi