(Removed from publishing)

Verkkokaupan Product Data Specialist
Bygghemma Finland

Original publication date 10.1.2020

Oletko verkkokauppaympäristöstä kiinnostunut etevä excelöijä ja tuotedatavirtuoosi? Jos tunnistit itsesi ja vastasit kyllä, saatat olla hakemamme henkilö.

Etsimme Netrauta Finlandille VERKKOKAUPAN PRODUCT DATA SPECIALISTIA Riihimäelle, Hämeenlinnaan, Tampereelle tai Helsinkiin

Product Data Specialistina vastaat verkkokaupan valikoiman ylläpidosta ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Pääosin päivität, käsittelet ja lisäät teknisiä tuotetietoja järjestelmiimme, mutta sinulta sujuu myös myyvien tuotekuvausten kirjoittaminen tarvittaessa. Työskentelet osana tuotehallintatiimiä, yhteistyössä tuotepäälliköiden ja tavarantoimittajien kanssa.

Työssäsi käytät päivittäin verkkokaupan hallintajärjestelmiä, tuotetiedonhallintajärjestelmää (PIM) sekä PC:n perusohjelmistoja kuten taulukkolaskentaa. Työ vaatii teknistä oppimiskykyä, näppäryyttä ohjelmistojen käytössä sekä sujuvaa otetta suurienkin datamassojen ja -muunnosten kanssa. Datan jäsentelyssä pystyt hyödyntämään myös älykkäitä tietotyövälineitä kuten kuvantunnistus- ja datamuunnostyökaluja (esim. Google Cloud Dataprep). Perusohjelmointiosaaminen luetaan eduksi.

Etsimme henkilöä, joka hoitaa tehtävänsä tarkasti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti, oman työnsä laatua tarkkaillen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta haluat olla osana tiimiä ja miettiä parhaita ratkaisuja tuotehallinnan kiemuroihin myös yhdessä muiden kanssa.

Tietokoneen käyttötaitojesi ovat ensiluokkaiset, ja erityisesti Excel on sinulle tuttu työkalu ja uskollinen palvelija jo entuudestaan. Monta avonaista välilehteä ja taulukkoa eivät ole uhka tai edes mahdollisuus, vaan osa normaalia työpäivääsi. Suomen kielesi on sujuvaa ja kirjoitat helposti luettavaa tekstiä. Lisäksi katsomme sinulle eduksi tietämyksen rakennus-, sisustus- tai LVIS-alasta. Tärkeimpinä ominaisuuksinasi pidämme kuitenkin oma-aloitteisuutta, motivaatiota, yhteistyökykyä sekä halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen päivätyön kasvavassa ja kehittyvässä verkkokaupassa sekä mukavan työtiimin, joka tukee sinua monin tavoin työssäsi. Pääset näköalapaikalle yhteen Suomen isoimmista verkkokauppataloista, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Työpaikkasi sijaitsee toimistollamme Helsingissä, Riihimäellä, Hämeenlinnassa tai Tampereella.

Olemme ketterä asiantuntijaorganisaatio, jossa busineksen pulssi on tiedossa joka päivä. Johdamme yksilöitä - kuuntelemme, haastamme ja sparraamme jatkuvasti. Annamme vastuun ja vapauden, ja tavoittelemme itseohjautuvaa, joustavaa ja innovatiivista organisaatiota.

Tämä kuuluu mielestämme sarjaan #greatjobs. Avaa keskustelu tehtävästä lyhyen hakemuksen kautta 26.1.20 mennessä.