(Removed from publishing)

Verkkokaupan pakkaaja / asiakaspalvelija
Puuilo

Original publication date 3.1.2019

Puuilo jatkaa vahvaa kasvuaan ja avaa vuosittain uusia myymälöitä eri puolille Suomea hyville kauppapaikoille ja tarvitsemme kehittyviin olemassa oleviin yksiköihin tekijöitä. Puuilon verkkokauppa kehittää toimintaansa ja keskittää sen toiminnot 2019 alkuvuoden aikana Helsingin Itäkeskukseen. Haemme uuteen verkkokaupan yksikköön sekä koko- että osa-aikaisia pakkaajia/asiakaspalvelijoita.

 

Haluatko mukaan kasvattamaan Puuilon verkkokauppaa? 

Hae meille töihin!

 

Olet rohkea, aktiivinen ja motivoitunut pakkaaja/asiakaspalvelija etkä kavahda verkkokaupan tehtäviä kuten tilausten käsittelyä, keräilyä, pakkaamista ja asiakaspalvelua sekä puhelimitse että sähköpostitse tai mitä ikinä työpäivä tuokaan tullessaan.  Omaat reippaan, ennakkoluulottoman, rehellisen ja ystävällisen luonteen sekä oppivan ja kehittyvän asenteen. Eduksesi lasketaan kokemus verkkokaupasta ja asiakaspalvelusta sekä tuntemusta varastotyöskentelystä. Tärkeintä on, että sinulla on positiivinen, motivoitunut ja asiakaslähtöinen asenne. Kaiken muun voimme sinulle opettaa. 

Me Puuilolla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan vakavaraiseen vähittäiskauppaan, joka on voimakkaassa kasvussa. Viihtyisässä, nuorekkaassa ja sitoutuneessa työympäristössä on myös mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen. 

Kuvailimmeko juuri sinut? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi meille oheisesta linkistä. Myy itsesi meille avoimella hakemuksella ja CV:llä. Haku on jatkuva. Käymme hakemuksia läpi niiden saapuessa ja olemme yhteyksissä tehtävien avautuessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa verkkokauppapäällikkö Karri Durchman, puh. 0407067737, perjantaisin klo 12.00-14.00.

Odotamme innolla hakemustasi!