(Removed from publishing)

Vastuuvalvoja vakuutusyhtiöiden valvontaan
Finanssivalvonta

Original publication date 18.11.2019

Vastuuvalvoja vakuutusyhtiöiden valvontaan


Vahinko- ja henkivakuutus -toimisto vastaa vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden vakavaraisuuden, kannattavuuden ja luotettavan hallinnon valvonnasta. Tavoitteenamme on turvata vakuutustoiminnan terve kehitys ja vakuutettujen etujen turva. Eurooppalainen yhteistyö on osa arkeamme.

Haemme joukkoomme

VASTUUVALVOJAA

vastaamaan nimettyjen vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden sekä vakuutusyritysryhmien valvonnasta.

Sinulla on tehtävään soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva toimialaosaaminen. Valttikorttisi tehtävään voi olla esimerkiksi Solvenssi II -laskennan tai oman varallisuuden erien tuntemus, vahva riskienhallinnan osaaminen tai esimerkiksi digitalisoituvien prosessien rakennus.

Vuorovaikutustaitosi ovat vahvat, olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tekijätyyppi. Tiimissä työskentely on sinulle tuttua. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!
Pääset vaikuttamaan finanssi- ja vakuutustoiminnan kannalta keskeisten toimijoiden valvontaan Suomessa. Teet haastavia ja monipuolisia valvontatehtäviä, kehität toimintaa asiantuntijoidemme kanssa toimialan vastuullisuuden ja vakavaraisuuden tueksi ja varmistamiseksi.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja antaa valvontapäällikkö Ville Honkavirta, p. 040 170 1176 tai ville.honkavirta(at)finanssivalvonta.fi, ja toimistopäällikkö Teija Korpiaho, p. 046 876 9600 tai teija.korpiaho(at)finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA