(Removed from publishing)

VASTUULLISUUS- JA LAATUJOHTAJA
Attendo Oy

Original publication date 5.12.2019

Tule kehittämään ja johtamaan Attendon laatutyötä yhdessä osaavien, sitoutuneiden ja välittävien ammattilaisten kanssa. Työskentelet tiiviisti meille tärkeiden ihmisten kanssa, joten odotamme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Vastuullisuus- ja laatujohtajan roolissa vastaat Attendo Suomen strategisen tason laatutyöstä johtoryhmän jäsenenä. Näytät omalta osaltasi tietä koko tulevaisuuden hoiva-alalle rakentamalla fiksumpia, laatujärjestelmäämme ja -standardeja tukevia käytäntöjä ja mittareita. Meillä pääset kehittämään laatutyötä asiakkaiden ja henkilökunnan näkökulmasta. Käytännössä tuet hoiva- ja palvelukotiemme yksikönjohtajia näiden tärkeässä työssä ja työskentelet tiiviisti muiden johtoryhmäläisten, muiden asiantuntijoidemme ja viranomaistenkin kanssa.

Olet jo ansainnut kannuksesi vaativien projektien ja muutosten vetäjänä. Laatu ja vastuullisuus ovat sanoja, jotka sytyttävät sinut. Työskentelet itsenäisesti ja tartut toimeen ripeästi. Saat muut ihmiset innostumaan sinulle tärkeistä aiheista. Tämän saavuttamiseksi omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Johtajana olet yhdistelmä systemaattisuutta, analyyttisyyttä ja lämmintä, kuuntelevaa ihmisjohtajaa.

Olemme aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti parempaa hoivaa, joka on meille kaikille attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan ja olet huippuasiantuntija, jolla on vahva halu palvella muita ihmisiä. 

Neljäsataa hoiva- ja palvelukotiamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten työssäsi matkustat viikoittain. Työskentelet suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä. Viestintätaidoissasi arvostamme myös halua ja taitoa keskustella ihmisten kanssa sosiaalisessa mediassa. Sinulle on ominaista innostava ja energinen ote elämään. Muutokseen suhtaudut rauhallisesti ja joustavasti.

Ole ystävällinen ja hae tehtävää viimeistään 10.1.2020 osoitteessa  www.mercuriurval.fi  viitenumerolla FI-14834. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Elisa Puolakka, puh. 040 713 1583.