(Removed from publishing)

VASTIKERESKONTRANHOITAJA, Helsinki
Manpower

Original publication date 10.6.2019
Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiön suurin tytäryhtiö Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) omistaa yli 16 000 asuntoa 31 paikkakunnalla. Konsernin toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa.
 
Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen VASTIKERESKONTRANHOITAJAA taloushallinnon tiimimme.
 
Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mielellään esimerkiksi kesälomien jälkeen elokuussa. Tehtävässä pääset mukaan pieneen, mutta tehokkaaseen reskontratiimiin työskentelemään hyvän asumisen puolesta, asukkaita ajatellen. 
 
Tehtäviisi kuuluu:
 
- asukkaiden vastikkeiden maksuliikenteen hoitaminen 
- päivittäiset sopimusmuutokset
- maksuliikenne täsmäytykset
- tarkistuslaskelmien tekeminen
- laskutus sekä erilaiset raportoinnit 
- asukkaiden asiakaspalvelu sekä puhelimitse että sähköpostitse on olennainen osa työnkuvaa
 
Odotamme valittavalta henkilöltä:
 
- asiakaskeskeistä ajattelua ja toimintatapaa
- aiempaa kokemusta reskontratehtävistä, eduksesi katsomme taloushallinnon alan koulutuksen
- aktiivista ja vastuullista työotetta
- joustavuutta ja paineensietokykyä työn ollessa syklistä ja aikataulutettua
- hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja
- kykyä hoitaa asiakaspalvelutilanteita myös englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on eduksi
- hyvää Office-ohjelmien hallintaa, etenkin Excelin käyttötaitoja
- aikaisempi kokemus Tampuurista on eduksesi
 
Uskomme, että hyvään asiakaskokemukseen tarvitaan hyvä työyhteisö. Henkilöstömme vahvuuksiksi on mainittu erityisesti hyvä työilmapiiri, yhteistyön sujuvuus yli tiimirajojen sekä valmius kehittää asioita. 
 
Tarjoamme työpaikan, jossa aidosti panostamme työntekijöihimme ja haluamme jatkaa työyhteisömme kehittämistä. Pääset itsenäiseen tehtävään luotettavassa, lämminhenkisessä ja kannustavassa yrityksessä. Pääset tekemään merkityksellistä työtä kokoaikaisessa ja vakituisessa työsuhteessa pienen mutta energisen huipputiimin kanssa. Meillä on myös kattavat työsuhde-edut, kuten esimerkiksi laaja työterveyshuolto sekä lounas- ja virikesetelit. Olisiko tämä sinun tuleva työyhteisösi?
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 30.6. rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Saatamme aloittaa haastatteluja jo hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi 
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys