(Removed from publishing)

Vastavalmistunut mekaniikkasuunnittelija
Barona Teollisuus Oy

Original publication date 14.6.2019

Barona Engineering hakee mekaniikkasuunnittelijaa asiakkaalleen vakituiseen työsuhteeseen Länsi-Helsinkiin. Olemme tekniikan rekrytointeihin erikoistunut yksikkö, joka työllistää lähes sata asiantuntijaa asiakkailleen kuukausittain.

Mekaniikkasuunnittelijana olet mukana teknisten tuotteiden mekaniikkasuunnittelussa. Toimit monipuolisissa 2- sekä 3D-mekaniikkasuunnittelutehtävissä (Solidworks) alkuun toimitusprojektien parissa. Suunnittelijana tuotat myös hankinnan, valmistuksen ja jälkimarkkinoiden tarvitsemia dokumentteja ja toimit pääsuunnittelijan oikeana kätenä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI) sekä intoa oppia lisää mekaniikkasuunnittelusta. Toivomme, että sinulla on hyvät ryhmätyö- ja ongelmanratkaisutaidot sekä puhut ja kirjoitat lisäksi sujuvaa englantia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivan haastavan tehtävän alallaan tunnetussa yrityksessä. Lisäksi saat käyttöösi kattavat työsuhde-edut (mm. lounas- ja liikunta) sekä uusimmat työvälineet.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Henriltä numerosta 043 8244822. Jätäthän hakemuksesi vielä ennen juhannusta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.