(Removed from publishing)

Vastaavia työnjohtajia
NCC Suomi Oy

Original publication date 27.11.2018

Haemme vastaavia työnjohtajia Tampereen talousalueelle. Sinä kokenut rakentaja, joka viihdyt hyvässä porukassa ja osaat viedä asioita omatoimisesti eteenpäin: tule johtamaan työmaidemme toteutusta! Tuemme sinua arvokkaassa työssäsi monin tavoin. Isossa talossa voit tehdä hyvän uran ja silti kokea työn ja vapaan tasapainon.

Tule vastaavaksi työnjohtajaksi asuin- ja toimitilakohteisiin johtamaan monipuolisten työmaiden toteutusta ja etenemistä. Tehtävänäsi on vastata työmaan laadun toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi työmaan työturvallisuus säännösten ja määräysten mukaisesti on sinun käsissäsi. Ennen kaikkea vastuullasi on rakennusalan ammattilaistiimin asiantunteva ja motivoiva johtaminen.

 TOIVOMME SINULTA

soveltuvaa rakennusalan koulutusta, vahvaa, vähintään 5 vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät ihmistenjohtamistaidot. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Pystyt saamaan tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi olennaiseen keskittyen. Oikea asenne ja motivaatio työmaan johtamiseen ja toteutukseen on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä projektista laadittua tietomallia hyödyntäen.

 Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Työpäällikkö Jari Kallio, p. 050 380 9740 (jari.kallio@ncc.fi)

Työpäällikkö Jani Viitaharju p. 050 374 7515 (jani.viitaharju@ncc.fi)

Rakennuspäällikkö Marko Nikander p. 050 323 8502 (marko.nikander@ncc.fi)

Hae tehtävää 9.12 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.