(Removed from publishing)

Vastaanottotyöntekijä varastoon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Original publication date 10.6.2019

Etsitkö vakituista työpaikkaa logistiikan parista? Meillä on tarjota sinulle toistaiseksi voimassa oleva työsuhde monipuolisissa varastotehtävissä!

Etsimme Vantaan Viinikkalaan asiakkaamme varastoon vastaanottotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Käsiteltävät tuotteet vaihtelevat laidasta laitaan ja osa tuotteista on painavia, joten vaadimme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Töitä tehdään tarpeen mukaan lämpimien olosuhteiden lisäksi myös viileässä (+2C). Työ sisältää pääsääntöisesti saapuvan tavaran vastaanottoa, tarkistamista ja laskemista sekä kirjaamista koneelle. Noin puolet työajasta on tietokoneella työskentelyä ja puolet suorittavaa työtä, joten toivomme hakijoiltamme myös hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Eduksi luemme aikaisemman varastokokemuksen, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä järjestämme kattavan perehdytyksen valitulle henkilölle. Töiden aloitus on mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä, mutta hakijoilla tulee olla valmius myös mahdolliseen iltavuoroon klo 14-22.

Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan logistiikka-alan koulutuksesta ja työkokemusvuosista riippuen 11,58 - 13,26 €/h ja viileässä työskentelystä maksamme olosuhdelisän +7% tuntipalkan päälle.

Mikäli haluat vakituisen työpaikan mahtavasta porukasta, jätä hakemuksesi heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.