(Removed from publishing)

Vartijoita ja järjestyksenvalvojia erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin!
Palmia

Original publication date 29.11.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt Palmian Turvapalveluihin reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä VARTIJOITA JA JÄRJESTYKSENVALVOJIA moniin erilaisiin tehtäviin!

Töitä on tarjolla monenlaisissa ei tehtävissä. Tarvetta on määräaikaisille sekä toistaiseksi voimassaoleville työntekijöille. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön! Työtehtäviä vartijana ja järjestyksenvalvojana, työympäristönä on mm. vastaanottopalvelut, Keskustakirjasto Oodi, koulumaailma, lisäksi töitä on tarjolla myös tapahtumaturvallisuuden parissa. Voit olla kokenut konkari tai muuten hakemassa uusia haasteita, meillä on tarjolla töitä ja haluamme saada sinut juuri oikeisiin tehtäviin, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Edellytämme sinulta vartijakorttia ja/tai järjestyksenvalvojan korttia sekä aiempaa kokemusta turvallisuusalalta. Omaat perustaidot tietotekniikan osalta (lähinnä MS Office). Opastat ja ohjaat asiakkaita sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Laskemme eduksi myös muun kielitaidon. Ajokortti (B) on eduksi mutta ei välttämätön.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet luonteeltasi tiimityöstä pitävä asiakasapalvelun ammattilainen. Organisointi- ja päätöksentekokyky sekä hyvä paineensietokyky ovat ominaisuuksia, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehittyvän ja uudistuvan organisaation tuen, osaavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 12.12.2018 mennessä. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Guy Grönfeldt (puh. 050 3954400) arkisin klo 12.00 – 15.00.