(Removed from publishing)

Varhaiskasvatuksen opettaja
Espoon kaupunki

Original publication date 29.11.2018

Varhaiskasvatuksen opettaja

Työavain 3-1591-18
Vakinainen työsuhde alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 13.12.2018 kello 15:45
Kartanonpuiston päiväkoti , Sokerilinnantie 5 02600 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kartanonpuiston päiväkodissa. Kartanonpuiston päiväkoti on pieni lämminhenkinen päiväkoti Leppävaarassa Sellon välittömässä läheisyydessä. Päiväkoti on mukana INNO hankkeessa kehittämässä oppimisympäristöjä lapsilähtöisesti. Leppävaarassa kaikki lapsia kiinnostavat asiat on lähellä ja oppimisympäristöt monipuolisia.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Sanna Siltanen, Varhaiskasvatusyksikön johtaja
0503258607
sanna.m2.siltanen@espoo.fi