(Removed from publishing)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Seilimäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Original publication date 12.12.2019

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskavatuksen opettajan tehtävät alle 3-vuotiaiden ryhmässä.

Seilimäen päiväkoti sijaitsee upeiden ulkoilu - ja retkeilymaastojen keskellä Mankkaalla. Meille on tärkeää lasten osallisuus ja mahdollisuus tasavertaiseen oppimiseen, mahdollisuus liikkua päivittäin, positiivinen pedagogiikka ja hyvä ilmapiiri kasvaa ja tehdä töitä.
Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Päiväkodissa on viisi ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Tammikuussa 2020 opettajan tehtävät sijoittuvat alle 3-vuotiaiden lapsiryhmään.

Haluamme huolehtia työilmapiiristämme ja työyhteisön hyvinvoinnista jokapäiväisessä arjessa.
Toisten auttaminen ja kunnioittava vuorovaikutus luovat paitsi hyvän työilmapiirin, myös lapselle turvallisen ja hyvinvointia edistävän kasvuympäristön. Työsuhde alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan.


Työpaikan nimi:
Seilimäen päiväkoti

Työaika: 38h 45min(viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään:
-tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
-tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!