(Removed from publishing)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Saapasaukion päiväkoti
Espoon kaupunki

Original publication date 24.9.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Saapasaukion päiväkoti

Työavain 3-1686-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 14.10.2019 kello 15:45
Saapasaukion päiväkoti , Merisaapas 3 02320 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan työtehtävät Saapasaukion päiväkodissa. Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa kodikkaaseen Saapasaukion päiväkotiin. Yksikkömme sijaitsee lähellä luontoa ja merta, aivan Laurinlahden koulun vieressä. Kerrostalon yhteyteen rakennetut päiväkotitilat on remontoitu vuonna 2013. Suojaisa oma piha on myös kunnostettu. Päiväkodissa toimii 2 lapsiryhmää. Bootsit-ryhmä on 2 kasvattajan 4-5-vuotiaiden ryhmä ja Töppöset 3 kasvattajan sisarusryhmä. Nyt avoinna oleva Lastentarhanopettajan toimi on kevätkaudella 2020 Töppöset-ryhmässä. Meillä on lämminhenkinen ja kodikas ilmapiiri, josta saamme hyvää palautetta mm. perheiltä ja varahenkilöiltä. Tervetuloa kanssamme tekemään arvokasta työtä kehittämismyönteisellä ja sitoutuneella otteella. Toiminnassamme painottuu lapsen arvostaminen ja osallisuus. Työn aloitusajankohta 2.1.2020 tai sovitusti tämän jälkeen.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme taitoa toimia pienryhmissä, työyhteisötaitoja sekä valmiutta kokeilla uusia käytäntöjä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintaamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen. Tervetuloa osaavaan joukkoomme! Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Anu Vartiainen, Varhaiskasvatusyksikön johtaja
0503605307
anu.vartiainen@espoo.fi