(Removed from publishing)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Puutarhurin päiväkoti
Espoon kaupunki

Original publication date 21.5.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Puutarhurin päiväkoti

Työavain 3-761-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 29.07.2019 kello 15:45
Puutarhurin päiväkoti , Järvenperäntie 5 02940 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa iloiseen ja sitoutuneeseen porukkaamme. Puutarhurin päiväkodissa on neljä ryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä. Päiväkoti sijaitsee Järvenperässä; luonto on lähellä ja se on tärkeä osa oppimisympäristöämme. Positiivinen pedagogiikka, laadukas varhaiskasvatus, leikki, lapsen sekä perheen kohtaaminen ja kunnioittaminen, ovat meille tärkeitä asioita. Jokainen lapsi saa kukoistaa omana itsenään. Yhteisöllisyys, keskustelevuus, sensitiivisyys ja hyvä ilmapiiri ovat valttejamme.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään esiopetuspätevyyttä.

Arvostamme positiivista asennetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jaana Tiempo
Jaana.tiempo@espoo.fi