(Removed from publishing)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leppäviidan päiväkoti, sijaisuus
Espoon kaupunki

Original publication date 13.9.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leppäviidan päiväkoti, sijaisuus

Työavain 3-1658-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 31.10.2019 (päättyy 14.09.2020)
Hakuaika päättyy 11.10.2019 kello 15:45
Leppäviidan päiväkoti , Rummunlyöjänkatu 6 02600 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Leppäviidan päiväkodissa. Leppäviidan päiväkoti on 4 ryhmäinen yksikkö, jossa on paikkoja 1-5-vuotiaille lapsille. Esiopetusta yksikössämme ei tarjota. Leppäviidan päiväkodissa lapsi nähdään aktiivisena oppijana, jonka aloitteisiin ja mielenkiinnonkohteisiin kasvattajat tarttuvat. Jokainen on osa oppivaa yhteisöä, niin lapset kuin aikuisetkin. Leikki ja positiivinen pedagogiikka ovat meille tärkeitä asioita ja Leppäviidassa leikin annetaan näkyä ja kuulua! Leppäviidassa on hyvä tekemisen meininki ja kehitämme toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti. Olemme mukana Ihmeelliset vuodet - koulutuksessa ja tämän vuoden kehittämiskohteemme on lasten liikunta. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit ryhmäsi pedagogiikan asiantuntijana ja vastaat ryhmän varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteuttamisesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Tämän toimintavuoden ajan toimisit 3-5-vuotiaiden ryhmässä yhdessä toisen opettajan ja lastenhoitajan kanssa. Sijaisuus tulee todennäköisesti jatkumaan syksyllä. Leppäviita sijaitsee Leppävaaran juna-aseman lähellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Myös kauppakeskus Sello monipuolisineen kulttuuripalveluineen on lähellämme. Tervetuloa mukaan joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Arvostamme kokemusta eri kieli- ja kulttuuritaustaisten perheiden kanssa toimimisesta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintaamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen. Tervetuloa osaavaan joukkoomme! Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Anna-Kaisa Honkala
050 337 48 27