(Removed from publishing)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kylätalo Palttinan päiväkoti
Espoon kaupunki

Original publication date 24.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kylätalo Palttinan päiväkoti

Työavain 3-1688-18
Vakinainen työsuhde alkaen 11.02.2019
Hakuaika päättyy 07.02.2019 kello 15:45
Kylätalo Palttinan päiväkoti , Tegelhagen 4 02780 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kylätalo Palttinan päiväkodissa. Kylätalo Palttinan päiväkoti sijaitsee keskellä yhteisöllistä Kauklahtea. Talossamme on ryhmiä 1-5 -vuotiaille lapsille.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaisk.yksikön johtaja Mira Sautero-Luukkainen
046 877 2065
mira.sautero-luukkainen@espoo.fi