(Removed from publishing)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Karamäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Original publication date 14.2.2020

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen, aloitus keväällä 1-3 -vuotaiden ryhmässä. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä muun tiimin kanssa. Toimit Espoon uuden varhaiskasvatussuunnitelman (vasu) periaatteiden mukaisesti. Osallistut myös koko päiväkodin yhteisiin pedagogisiin kokouksiin ryhmäsi edustajana.

Meille on tärkeää iloinen ja myönteinen asenne yhteisen kasvatustyön tekemiseen. Haluamme tarjota lapsille hyvää arkea keskittymällä yksilöllisesti lasten ja perheisen kohtaamiseen ja osallisuuden mahdollistamiseen. Kaikilta kasvattajilta odotamme sitoutumista yhteisöllisyyteen. Toisten auttaminen ja kunnioittava vuorovaikutus luovat paitsi hyvän työilmapiirin, myös lapselle turvallisen ja hyvinvointia edistävän kasvuympäristön.

Arvostamme iloista ja huumorintajuista asennetta, uuden vasun mukaisen pedagogiikan ymmärrystä ja siihen tarvittavaa osaamista sekä kehittämismyönteistä työotetta. Englannin kielen osaamisesta on sinulle meillä hyötyä, mutta sitä ei edellytetä.

Karamäen päiväkoti sijaitsee Karakalliossa, luonnon läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Uusi Karamäen päiväkoti aukeaa helmikuussa 2020. Tule mukaan luomaan uuteen yksikköön toimivaa ja iloista varhaiskasvatusta erilaisille lapsiryhmille! Päiväkodissa tulee toimimaan 8 lapsiryhmää 1-6 -vuotiaille lapsille, emme tarjoa esiopetusta yksikössämme tällä/ensi toimintakaudella. Uuden Karamäen päiväkodin aukeamiseen saakka toimimme väistössä Nuumäen päiväkodin tiloissa (Nuumäentie 2).

Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme!


Työpaikan nimi: Karamäen päiväkoti

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!