(Removed from publishing)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Saarniraivion päiväkoti, kiertävä varahenkilö
Espoon kaupunki

Original publication date 14.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Saarniraivion päiväkoti, kiertävä varahenkilö

Työavain 3-1766-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 28.10.2019 (päättyy 13.12.2019)
Hakuaika päättyy 25.10.2019 kello 15:45
Saarniraivion päiväkoti , Saarniraiviontie 8 02770 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme kiertävää varahenkilöä sijaisuuteen. Kiertävän varahenkilön tehtäviin kuuluu eri ryhmissä työskenteleminen tarpeen mukaan. Espoon keskuksen alueen varahenkilöt toimivat kaikissa alueen varhaiskasvatusyksiköissä. Tämän sijaisuuden pesäpäiväkotina toimii Saarniraivion päiväkoti.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavuutta sekä sopeutumiskykyä jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät vuorovaikutustaidot ja avoin asenne ovat eduksi tässä tehtävässä.

Arvostamme positiivista ja sensitiivistä, lapset yksilöinä huomioivaa työotetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk + 41,21 €/kk varahenkilön lisä
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Niskanen Linda
etunimi.sukunimi@espoo.fi