(Removed from publishing)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö, sijaisuus, Leppävaaran alue
Espoon kaupunki

Original publication date 21.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö, sijaisuus, Leppävaaran alue

Työavain 3-1734-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.11.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 25.10.2019 kello 15:45
Lintumetsän päiväkoti , Lintumetsäntie 13 02660 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Kiertävän lastenhoitajan varahenkilön tehtävät. Kotiyksikköinä ovat Lintumetsän päiväkoti sekä samassa pihapiirissä sijaitsevat ryhmäperhepäiväkodit Peipponen ja Peukaloinen. Ensisijaisena työskentelyalueena on Leppävaaran palvelualue. Työaika on pääsääntöisesti klo 8-16.30 välillä. Varahenkilö liikkuu ensisijaisesti omalla pienalueella, jos kotiyksiköissä ei ole kasvattajan tarvetta. Varahenkilöt työskentelevät erilaisissa ryhmissä, joissa lasten ikä on 1-6 vuotta. Tehtävästä maksetaan 40,80 €/kk kiertävän varahenkilön lisä. Olet aina kovin odotettu ja toivottu työntekijä ryhmässä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Sekä innostuneisuutta liikkua yksiköstä toiseen ja kohdata erilaisia ryhmiä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Koivunen
050 325 8617
etunimi.sukunimi@espoo.fi
klo 8-17