Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Hirsikallion päiväkoti
Espoon kaupunki

Original publication date 10.9.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Hirsikallion päiväkoti

Työavain 3-1642-19
Vakinainen työsuhde alkaen 28.10.2019
Hakuaika päättyy 26.09.2019 kello 15:45
Hirsikallion päiväkoti , Hirsikalliontie 17 02710 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme Hirsikallion päiväkotiin lastenhoitajaa alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään. Sijaisuus kestää koko toimintakauden. Hirsikallion päiväkoti on pieni kahden lapsiryhmän päiväkoti, joka sijaitsee Laaksolahdessa rauhallisella pientaloalueella. Päivittäinen toimintamme perustuu pienryhmätoimintaa, jonka päiväkotimme jakotilat hyvin mahdollistavat. Panostamme monipuoliseen lapsilähtöiseen varhaiskasvatukseen, jossa leikillä, lasten osallisuudella ja luovuudella on keskeinen merkitys. Tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä turvallisessa ja kannustavassa ilmapirissä. Kohtaamme jokaisen lapsen yksilönä ja halumme tarjota hänelle onnistumisen kokemuksia ja positiiviasia elämyksiä päivittäin. Arvostamme leikkiä ja tutkimista lapsen luontaisena tapana oppia ja toimia. Luottamuksellinen ja avoin yhteistyö vanhempien kanssa luo pohjan hyvälle kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja. Sensitiivistä lapsen arjessa läsnäolevaa toimintatapaa.

Arvostamme iloista ja positiivista työasennetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45 tuntia/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Päiväkodin johtaja Pia Torvikoski
046 877 1316
pia.torvikoski@espoo.fi
040 515 7624


Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information

  • Ad number: 1298910
  • Area of expertise: Education/teaching
  • Employment: Permanent employment
  • Type of job: Full-time
  • Application period ends: 26.9.2019
  • Application submission address: Website
  • Location: Espoo, Uusimaa