(Removed from publishing)

Varastotyöntekijä/ultraaja
Mould Mate Oy / Alen Consulting Oy

Original publication date 27.11.2018

Asiakkaamme Mould Mate Oy on Co2-kuivajääpuhdistukseen sekä lasermerkintäpalveluihin erikoistunut teknologiayritys. Yrityksen erikoisosaamista ovat rengasmuottien puhdistus ja huolto. Yritys myy ja toimittaa Co2-kuivajäätä ympäri Suomea. Mould Mate toimii Nokialla ja tarjoaa laadukkaita palvelujaan teollisuuskohteille niin Pirkanmaalla kuin koko Suomessa. Korkea ammattitaito ja kokemus mahdollistavat räätälöidyt ratkaisut asiakkaiden toiveiden mukaan erilaisten teollisuusalojen käyttöön. Lisää yrityksestä voit lukea osoitteessa http://www.mouldmate.fi/. 

Etsimme asiakkallemme nyt pikaisella aikataululla kahta

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ/ULTRAAJAA

pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Oletko simppelistä, mutta tarkasta työstä kiinnostunut ahkera ja tunnollinen tekijä? Omaatko hyvän asenteen lisäksi kenties myös hieman varastoalan kokemusta? Saatat olla etsimämme henkilö! Kokemus ei kuitenkaan ole edellytys - tärkeintä on kyky toimia vastuullisesti ja hoitaa omat tehtävät tunnollisesti ja reippaasti. Koska työturvallisuus on meille ja asiakkaallemme ensiarvoisen tärkeää, tarvitset työssä myös voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä ja se sisältää rengasmuottien paistokuntoon laittamista ultraamalla. Töitä tehdään kuutena päivänä viikossa, joten toivomme sinulta joustavuutta työskennellä myös lauantaisin. Palkkaus on sopimuksen mukainen.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta asiakkaamme toivoo, että sinusta olisi tarpeen tullen pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen. 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi CV:n kera pikimmiten! Lisätietoja voit kysyä soittamalla HR-konsultti Nina Koskiselle arkisin klo 8-16, p. 050 555 0392.

 

Tervetuloa töihin!