(Removed from publishing)

Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Original publication date 16.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Työtehtävät pitävät sisällään kuorman purkua, hyllytystä, pakkausta ja tuotteiden lähetystä sekä kuljetusten tilaamista. Työssä pääset hoitamaan varastotehtäviä itsenäisesti ja saat myös kehittää yrityksen varastotiloja.
Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja motivaatio.
Työpersoonaltasi olet omatoiminen ja itsenäinen sekä rohkea tarttumaan kaikkiin varaston työtehtäviin. Sinulla tulee olla B-ajokortti.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, sekä vakaan ja luotettavan työympäristön. Saat käyttöösi hyvät työvälineet ja onnistumistasi tukee mukava työporukka ja ammattimainen työnjohto. Saat työhön hyvän perehdytyksen sekä apua ja tukea työssä menestymiseen.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä sanna.heikkila@adecco.fi puh: 0405753208.