(Removed from publishing)

Varastotyöntekijä
Tampereen Sähkölaitos Oy

Original publication date 11.1.2020

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako perehtyminen energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa ja mahdollisuus päästä mukaan luomaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen?  

Haemme Energia-yksikköömme Lielahden ja Naistenlahden voimalaitoksille kesäksi kahta

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Varastotyöntekijänä osallistut monipuolisesti varastomme eri toimintoihin. Tehtäviisi kuuluvat tavaran vastaanotto ja hyllyttäminen, trukilla ajo sekä varaosatietojen etsiminen tietokannastamme. Toimit asiakaspalvelijan roolissa työntekijöidemme sekä yhteistyökumppaniemme suuntaan: lainaat ja luovutat työkaluja, varaosia ja tarvikkeita sekä selvität toimittajiltamme tarvikkeiden saatavuutta ja hintoja.

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä B-ajokorttia. Arvostamme vastuullista ja aloitteellista työskentelyotetta, itseohjautuvuutta sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä, trukinajotaito sekä työkalujen tekninen tuntemus edesauttavat työssä menestymistä. Työsuhteet alkavat huhti-toukokuussa jatkuen elo-syyskuulle.

Tule juttelemaan tarkemmin: olemme tavattavissa rekrytointitapahtumissa Tampereen yliopiston Kaupin kampuksella torstaina ja perjantaina 30.-31.1. sekä Yrityspäivillä Hervannan kampuksella to 6.2. 

Katso mitä viime kesän työntekijät kertovat kesätöistään meillä: 

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatyontekijana-tampereen-sahkolaitos/

https://kesaduuni.org/tarinat/tampereen-sahkolaitos-antoi-mahdollisuuden-vaativampaan-kesapestiin/

Hakuaika tehtävään on 10.1.-11.2.2020. Käsittelemme hakemukset viikon 8 loppuun mennessä ja pyrimme sovittamaan haastattelut viikoille 9-10.  

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.