(Removed from publishing)

Varastotyöntekijä
WorkPower Oy

Original publication date 21.10.2019

Haemme asiakkaallemme Satatekniikka Oy:lle varastotyöntekijää Poriin suorarekrytointina.

Satatekniikka Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään varastonhoitoa, hyllyttämistä, pakkausta ja kuormien vastaanottamista sekä purkua. Lisäksi työkuvaasi kuuluu pakettiautolla ajo tarvittaessa ja muut varastotyöt. Käytät työssäsi varastonhallintajärjestelmää, joten hyvät ATK-taidot tai aiempi kokemus varastonhallintajärjestelmistä on eduksi. Työ on päivätyötä ja työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla voi olla aiempaa kokemusta varastotyöstä. Olet oma-aloitteinen, motivoitunut ja tarkka. Osaat ajaa trukkia ja opit nopeasti. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työn kasvavassa, hyvämaineisessa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään Satatekniikan kanssa. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: varasto, varastotyöntekijä, päivätyö, kokoaikatyö