(Removed from publishing)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 21.10.2019

Haemme asiakkaallemme Pieksämäen Naarajärvelle varastotyöntekijää.

Kokemus varastotöistä luetaan eduksi, mutta ei välttämättömäksi. Trukinajotaito sen sijaan olisi hyvä löytyä jo valmiiksi.
Lisäksi oikea asenne työntekoa kohtaan ja motivaatio uuden oppimiseen täytyy löytyä tekijältä jo valmiina.

Työtehtävät sisältävät mm. tavaran vastaanottoa, hyllytystä, lähettämötoimintaa ynnä muita varastomaailmaan kuuluvia perustehtäviä.

Tarjolla on vakituinen työsuhde kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä.
Työ on kokoaikainen päivätyö (40 h/vko) ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.