(Removed from publishing)

Varastotyöntekijä
Meyer Turku Oy

Original publication date 22.10.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ


Tehtäviisi kuuluu

Laivan varustelumateriaalien varastointiin liittyvät tehtävät, esim.

  • tavaran vastaanotto,
  • tarkastus,
  • hyllytys,
  • keräily ja
  • inventointi kulloinkin määritellyn työskentelyalueen mukaisesti.


Lähin työyhteisösi on hyvin tiivis. Toisaalta oman osastosi ulkopuolinen sidosryhmäkenttä on laaja ja erittäin monipuolinen.


Toivomme hakijalta

Toivomme hakijalta varastointiin liittyvää koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta varastotöistä.

Hyvät sosiaaliset ja kommunikointitaidot edesauttavat tehtävässä menestymistä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Keijo Leinonen
Työnjohtaja
keijo.leinonen@meyerturku.fi
+358 40 826 1714