(Removed from publishing)

Varastotyöntekijä Tuusulaan
Barona Logistiikka Oy

Original publication date 13.1.2020

Haetko pitkäaikaista työpaikkaa varastotöiden parissa? Kiinnostaako työskentely saapuvan tavaran vastaanotossa?

Haemme asiakkaamme moderniin logistiikkakeskukseen varastotyöntekijää tavaran vastaanottoon. Kyseessä on lämmin varasto, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tuusulan Jusslassa. Työtä tehdään vuoroviikoin aamussa (klo 6-14) sekä illassa (klo 14-22) ja viikonloput ovat vapaat. Kyseessä on alkuun määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla tammikuun aikana.

Työtehtäväsi painottuvat saapuvan tavaran vastaanottoon. Vastaanotossa tehtävänäsi on ottaa saapuva tavara vastaan ja tarkistaa sekä syöttää tuotteet varastoautomaattiin. Tehtävässä käytetään vastapainotrukkia sekä lavansiirtovaunua, joten aikaisempi kokemus näistä katsotaan ehdottomasti eduksesi. Työsuhteesi aikana työtehtäviisi voi mahdollisesti kuulua myös muita varastontyötehtäviä muun muassa tuotteiden keräily. Keräily tapahtuu osittain automatisoidun järjestelmän kautta.

Aikaisempi työkokemusta varastolta ei ole välttämätöntä tätä tehtävää hakiessasi, mutta aikaisempi kokemus varastotyötehtävistä, mielellään vastaanoton parissa katsotaan huomattavaksi eduksi.

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi heti, mikäli kiinnostuit tehtävästä.