(Removed from publishing)

Varastotyöntekijä Orimattilaan
Nesco Oy

Original publication date 27.5.2019

Etsimme syyskauden sesonkiin tuotteiden reipasta keräilijää asiakkaallemme Nescolle.

Työhön kuuluu tuotannon varaston käsin sekä trukilla tehtävä keräily sekä erilaisia pakkaus- ja lähetystehtäviä. Työtehtävät edellyttävät reipasta ja ripeää työskentelyasennetta sekä tarkkaa työotetta. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työhön kuuluu paljon kävelyä sekä nostelua. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta trukin ajosta tai varastotöistä, sillä tässä työssä eniten ratkaisee asenteesi. Työn oppimisen kannalta eduksi ehdottomasti toki on aikaisempi kokemus teollisuus tai varastotyöstä tai trukin ajosta.

Työ on päivätyötä arkipäiviin sijoittuen. Työpaikalle ei kulje suoraa julkista liikennettä, joten helpoimmin töihin pääset omalla autolla tai esimerkiksi Orimattilan alueella pyöräillen.

Työn suunniteltu aloitus on kesäkuun lopulla ja työt kestävät ainakin lokakuun loppuun. Olethan valmis sitoutumaan töihin ainakin lokakuun loppuun. Työsopimus tehtävään tehdään Baronan kanssa.

Mikäli olet tekevä ja reipas luonne ja fyysinen työ on sinun juttusi, niin jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme vielä tänään! Soveltuvaa henkilö lähdetään kartoittamaan jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Hakemaan pääset oheisen linkin kautta.

Mikäli sinulla heräsi tehtävään jotakin kysyttävää, niin ole yhteydessä rekrytointiprosessista vastaavaan Baronaan: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.