(Removed from publishing)

Varastotyöntekijä Algol Trehabiin
Algol Trehab

Original publication date 29.11.2018

Haluaisitko päästä työskentelemään vastuullisissa ja monipuolisissa varastotehtävissä hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa?

Etsimme Algol Trehabille kokoaikaiseen työhön oma-aloitteista ja varastokokemusta omaavaa henkilöä monipuolisiin varastotehtäviin. Työtä tehdään arkisin noin klo 8-16 välisinä aikoina. Työssäsi pääset käsittelemään erilaisia arjen toimintaa helpottavia apuvälineitä pienehkössä varastoympäristössä. Työ pitää sisällään tavaran vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä ja lähettämistä sekä työ tarjoaa myös mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi pidemmälle varastonhallintaan ja varastoreskontran hoitoon.

Käsiteltävät tuotteet voivat vaihdella tölkinavaajista tai nokkamukeista aina sähkökäyttöisiin nostimiin ja tuoleihin saakka. Työssä pärjääminen vaatii aikaisempaa kokemusta varastotehtävistä ja lavansiirtovaunujen ja/tai vastapainotrukin käytöstä. Varaston tuotteita lähetetään kuljetuksina ympäri Suomea. Työssä pärjääminen vaatii pitkäjänteisyyttä ja kyvykkyyttä tehdä yhteistyötä asiakkaiden, kuljettajien ja eri sidosryhmien kanssa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan suoraan Algol Trehabin kanssa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi oikea henkilö tehtävään, niin jätäthän hakemuksen pikimmiten. Työ alkaa mahdollisuuden mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.