(Removed from publishing)

Varastonhoitaja vakituiseen työsuhteeseen
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Original publication date 7.12.2018

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun uuteen Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen etsitään varastonhoitajia sekä aamu- ja iltakiertoon että pysyvään yövuoroon.

Haemme tähän tehtävään varaston yleismiestä tai -naista, joka vastaa rikkinäisten tuotteiden myyntikunnostuksesta, huolehtii varaston yleisestä siisteydestä ja työskentelee tarvittaessa palautusterminaalin sekä äänikeräilyn puolella. Työtä tehdään elintarviketuotteiden parissa sekä lämpimässä että viileässä (+5C) ympäristössä. Haemme tehtävään kahta henkilöä aamu- ja iltakiertoon sekä yhtä henkilöä jatkuvaan yövuoroon. Aamuvuoro on klo 6-14, iltavuoro klo 14-22 ja yövuoro klo 22-06.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää tehokasta työotetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus varastolta katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Työssä käytetään erilaisia trukkeja ja tarjoamme näiden käyttöön perehdytyksen. Työympäristö on siisti, tilat aivan uudet ja käytettävä laitteisto ajan tasalla. Työporukka on rento, ammattitaitoinen ja huumorintajuinen.

Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi ja koet olevasi hyvä lisä avoimeen sekä toisiaan kannustavaan työympäristöön, jätä hakemuksesi meille pikaisesti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Seuraavan linkin kautta voit vielä käydä katsomassa logistiikkakeskuksesta kuvatun videon: https://www.youtube.com/watch?v=3E4inuPqMB4&feature=youtu.be