(Removed from publishing)

VANHEMPIA HARJOITTELIJOITA KESÄLLE 2020
Castrén & Snellman Oy

Original publication date 13.11.2019

Onko sinulla rohkeutta, kipinää ja tahtoa menestyä? Etsitkö työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Vietä kesä meillä vanhempana harjoittelijana – sparraamme sinusta menestystarinoiden tekijän!

Aloita menestystarinasi meillä

Tarjoamme uraansa aloitteleville oikeustieteen opiskelijoille loistavan työympäristön, jossa on mahdollisuus tutustua suuren asianajotoimiston arkeen. Saat alan parhaat opit ja pääset mukaan tiimeihin, joissa tehdään Suomen kovimpia toimeksiantoja. Kehität omaa osaamistasi tutustumalla nuoren juristin työtehtäviin ja arkeen sekä osallistumalla talon yhteisiin kehittämisprojekteihin. Arvostamme jokaisen työpanosta sekä kykyä ja intoa tuoda oma osaaminen osaksi kokonaispalvelua, jota tarjoamme asiakkaillemme. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran alan työkokemusta sekä avoin ja energinen asenne.

Vanhemmat harjoittelijamme työskentelevät kokopäiväisesti. Harjoittelujakso alkaa 4.5.2020 ja jatkuu elokuun loppuun 2020. 

Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lue lisää harjoitteluohjelmastamme ja hae mukaan mahdollisimman pian! Hakuaika päättyy 1.12.2019. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeesi lisäksi myös opintosuoritusotteesi.

Hakemuksen jättämisen jälkeen tulet saamaan kutsun videohaastatteluun, jossa vastaat yhteen sinulle sähköpostitse lähetettyyn videokysymykseen. Käymme kaikki hakemukset läpi ja kutsumme osan hakijoista rekrytointipäiviin Helsingin toimistollemme 11.-12.12. Merkitsethän päivät kalenteriisi jo siltä varalta, että tulet valituksi jatkoon. Huom! Mikäli et pääse osallistumaan rekrytointipäivään, se ei ole este hakemiselle. Järjestämme tarvittaessa korvaavia yksilöhaastatteluja.

Lisätietoja harjoitteluohjelmasta saat Talent Specialist Riitta Vuorenvirralta, e-mail riitta.vuorenvirta@castren.fi ja p. 020 776 5495.

Odotamme innolla hakemustasi!