(Removed from publishing)

Valtori Akatemia trainee (24)
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Original publication date 8.1.2019

VALTORI AKATEMIA TRAINEE (24)

Haemme Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin Akatemia-ohjelmaan harjoittelijoita kasvamaan asiakaslähtöisiin asiantuntijarooleihin. Palvelutuotannon ja asiakastuen polulla noin viisitoista henkilöä pääsee tutustumaan useampaan teknologiaan.

Ohjelman aikana koulutamme sinut työn ohessa palvelin-, identiteetinhallinnan, reitityksen, palomuurien ja O365 ympäristöjen ammattilaiseksi. Akatemiassa tulet osallistumaan laadukkaisiin ammattikouluttajien pitämiin koulutuksiin ja pääset hyödyntämään oppeja työtehtävissä. Tulet työskentelemään Valtorin asiakasvirastoilleen tuottamien palveluiden, järjestelmien ja tietoliikenneyhteyksien ylläpito-, käyttöönotto- ja kehitystehtävissä yhtenä tiimin jäsenenä. Asiakkaittasi voivat olla mm. Verohallinto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Tilastokeskus, Maanmittauslaitos ja monet muut virastot.

Palvelut -yksikkö tarjoaa noin viidelle henkilölle tuotehallinnan tai palvelumuotoilun polun.

Tuoteasiantuntijan polulla perehdyt tuotehallinnan ja johtamisen maailmaan. Pääset osallistumaan tuoteasiantuntijan roolissa eri tuotehallinnan osa-alueisiin: hinnoitteluun, Business Casen rakentamiseen, elinkaarisuunnitteluun, palvelukuvauksiin, arvolupausten suunnitteluun, tuotestrategiaan ja visioon.

Palvelumuotoilijan polulla perehdyt loppukäyttäjälle arvoa tuottavien palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Palvelumuotoilijana katsot palveluita kokonaisvaltaisesti varmistaen niin palvelun haluttavuuden ja toimivuuden kuin kannattavuuden. Palvelumuotoilijan työ on tutkivaa, osallistavaa, kokeilevaa, ja sitä tehdään yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme Sinulle sopivasti haasteellisia työtehtäviä, mukavat työkaverit ja mentorit, jotka opastavat sinua ja perehdyttävät sinut tehtäviisi, uudet ja viihtyisät työtilat sekä hyvät työvälineet työn suorittamiseen. Valtori tarjoaa akatemialaisille mahdollisuuden suorittaa koulutusaiheeseen liittyvän sertifikaatin työnantajan kustantamana.

Valtori Akatemian kesto on kahdeksan kuukautta ja siltä ajalta maksetaan palkkaa. Akatemian päätyttyä sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen Valtorille. Ole nopea, sillä paikkoja aletaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Merkitse hakemukseesi kumpaan haet Palvelut vai Palvelutuotantoon.

Hakijalta odotamme:
Etsimme innokkaita ja aktiivisia opintojensa loppusuoralla olevia opiskelijoita tai vasta valmistuneita työ-uransa alkuvaiheessa olevia henkilöitä, joilla on kova halu oppia ja kehittyä huippuammattilaisiksi. Me arvostamme aktiivista, asiakaslähtöistä ja dynaamista asennetta, joita pidämme tärkeimpinä kriteereinä hakijoilla. Sinun ei siis tarvitse olla vielä guru, vaan riittää että olet opintojesi kautta saanut perusosaamisen tietoliikenteestä, tuotehallinnasta, palvelumuotoilusta, järjestelmistä tai pilviteknologioista, ja olet valmis kasvamaan asiantuntijaksi Valtorille.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävän toivottu aloitusajankohta on toukokuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Hakeminen:
Haethan tehtävää 25.2.2019 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-1427-2018).

Lisätietoja antavat:
Pia Petrell
Projektipäällikkö, Valtori Akatemia
Puhelin: 040 7350707

Ilkka Kontio
Tuoteryhmäpäällikkö
Puhelin: 0295 50 5475

Olli-Pekka Männistö
Ryhmäpäällikkö
Puhelin: 050 4337569