(Removed from publishing)

Valmistussuunnittelija, Valmet Technologies Oy
Valmet Technologies Oy

Original publication date 17.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Valmet Technologies Oy:lle

VALMISTUSSUUNNITTELIJAA

Jyväskylän Rautpohjaan, alkuun vuoden kestävään määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Työsuhteen jatko on mahdollinen. Työn aloitusajankohta on heti alkuvuodesta 2020 oman tilanteesi mukaan.

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.

Valmistussuunnittelijan työnkuvaan kuuluu päivittäisen kuorman hallinta ja seuranta, työtehtävien kuormittaminen tuotantoon sekä yhteistyö työnjohdon kanssa. Toivomme sinulta löytyvän vähintään insinööritason koulutustaustaa tai vastaavaa kokemusta tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia sekä valmiutta reagoida muutoksiin ja työskennellä tarkasti myös paineen alla. Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen ja joustava sekä valmis oppimaan uutta ja kehittymään ammattilaisena.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja kehittymiseen vakavaraisessa yrityksessä, dynaamisen ja monimuotoisen työyhteisön parissa hyvien henkilöstöetujen sekä harrastus- ja koulutusmahdollisuuksien kera.

Katso video Valmet Jyväskylästä: https://www.youtube.com/watch?v=jRnLuV2bHFI&t=99s

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen hanna.kuusela@go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi .

Valmet Jyväskylä on savuton työpaikka.