(Removed from publishing)

Valaistusmyynnin ammattilainen Vantaan Tuupakkaan
SLO Oy

Original publication date 18.6.2019

Myyntimme on vahvassa kasvussa ja haluamme olla ensisijainen yhteistyökumppani kaikille sidosryhmillemme. Vantaan valaistustiimissä hoidamme Suomen vaativimpia valaistusprojekteja tiiviissä yhteistyössä alan parhaiden kollegoiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Haemme nyt Vantaan Tuupakan toimipisteeseen sinua aktiivinen ja asiakaskeskeinen

 

VALAISTUSMYYNNIN AMMATTILAINEN

 

TEHTÄVIISI KUULUU
Vastaat nimettyjen asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Viet menestyksekkäästi läpi vaativia valaistusprojekteja yhdessä asiakkaiden, valaisintoimittajien ja kollegoiden kanssa. Työssäsi korostuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla ja luottamuksellisen asiakassuhteen syventäminen. Pidät yhteyttä sinulle nimettyihin asiakkaisiin ja alan toimijoihin. Kehität jatkuvasti omaa osaamistasi ja tekemistäsi.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Sinulla on jo näyttöä sekä kokemusta tuloksellisesta projektityöskentelystä ja tunnet valaistusalaa sekä sen toimijoita. Sinulla on aito intohimo valaistukseen, ratkaisumyyntiin ja aktiiviseen asiakastyöskentelyyn. Sinulla on myös sopivasti pilkettä silmäkulmassa ja olet muut huomioiva tiimipelaaja.

 

TARJOAMME SINULLE
Tärkeänä osana Suomen parasta valaistuksen projektitiimiä, sinulle tarjoutuu mahdollisuus kehittää entisestään osaamistasi, verkostoasi ja tuoda oma panoksesi tiimin menestykseen. Asemamme markkinajohtajana tarjoaa hyvän näköalapaikan valaistuksen projektiliiketoimintaan. Käytössäsi on myös markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima ja annamme sinulle aktiivisesti koulutusta uusista tuotteista ja palveluista. Työyhteisössämme on avoin tekemisen meininki ja loistava ilmapiiri.

 

KYSY LISÄÄ
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Antti Rantavuori p. 050 568 2372 tai antti.rantavuori@slo.fi

 

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs/ kautta viimeistään 8.7.2019. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme niitä jo hakuaikana.