(Removed from publishing)

Vakituinen kotisiivooja
WorkPower Oy

Original publication date 4.6.2019

Etsimme vakituista kotisiivoojaa pk-seudulle. Kohteet ovat Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla.

Työnkuvaus:

Etsimme vakituista ja kokoaikaista siivoojaa pk-seudulle pääasiassa kotisiivouksiin muutamiin vaihtuviin kohteisiin. Työtä on tarjolla täydet tunnit ja kohteiden välillä liikutaan joko omalla autolla tai julkisilla riippuen onko omaa autoa käytössä.

Työtehtäviin kuuluu yksityisasuntojen sekä liiketilojen siivoustehtävät joko itsenäisesti tai pareittain. Töitä on ma-pe välisenä aikana yleisesti klo 8-17 välillä. Illat ja viikonloput aina vapaata.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme, että hakija olisi sosiaalinen tyyppi, joka tulee toimeen asiakkaiden kanssa. Lisäksi b-ajokortti on plussaa liikkumisen kannalta, mutta ei välttämätöntä. Myös aiempi kokemus siivoustöistä on plussaa, mutta töihin ja kohteisiin saa kattavan perehdytyksen. Tehtävään koulutetaan, joten asenne ratkaisee enemmän. Toivomme hakijalta hyvää suomenkielen osaamista, luotettavuutta ja iloista palveluasennetta.

Tarjoamme:

Vakituisen ja mukavan itsenäisen päivätyön. Asiallisen palkan, mukavat työkohteet ja työkaverit sekä perehdytyksen tehtäviin. Työt alkaisi sopimuksen mukaan mahd pian. 

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme täysi-ikäinen henkilö, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Konsultti Mari Uusluoto

p. 050 4365452

Avainsanat: kotisiivous, puhtaanapito, Helsinki, siivous