(Removed from publishing)

Vaatekaupan myyjä (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 10.6.2019

Asiakkaamme Lorella Oy on suomalainen perheyritys ja se on perustettu vuonna 1972. Yrityksellä on myymälät Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa. Myymälöissä palvelee asiantuntevat myyjät ja useimmilla myyjillämme on pukeutumisneuvojan koulutus. Lorella erikoistunut aikuisten naisten vaatteisiin ja sillä on vahva palveluun perustuva konsepti.

He etsivät nyt kauttamme pikaisella aikataululla vakituisen työntekijän sairausloman ajaksi ammattitaitoista ja asiakaspalvelevaa myyjää Tampereella sijaitsevaan myymäläänsä. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde, joka kestää arviolta vähintään 1 kk, mahdollisesti pitempäänkin.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme aikaisempaa työkokemusta naisten vaateliikkeessä työskentelystä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja ymmärrystä aikuisen naisen pukeutumisesta. Lisäksi toivomme asiantuntevaa ja iloista asennetta.

Työvuorot vaihtelevat myymälän aukioloaikojen puitteissa maanantaista lauantaihin. Tehtävät työtunnit ovat 37.5 h / viikko. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko tästä loistavasta tilaisuudesta? Lähetä pikaisesti hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta. Kaikki tehtävään liittyvät tiedustelut Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6570. Voit lisäksi lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.