(Removed from publishing)

Useita tuotantotyöntekijän paikkoja Uudessakaupungissa
Adecco

Original publication date 4.1.2019Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakasyrityksellemme tuotannontyöntekijöitä Uuteenkaupunkiin. Avoimia paikkoja on tarjolla mm. kokoonpanossa, lähettämössä sekä hitsauksessa ja särmäyksessä. Työsuhteet ovat määräaikaisia (6-10kk) ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Työtä tehdään 2-vuorossa.
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo ehkä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai kiinnostusta alaa tai työtehtävää kohtaa. Voit olla joko kokenut alan konkari tai vasta työurasi alussa, sillä asenne ratkaisee ja saat hyvän perehdytyksen työhön. Toivoimme sinulta kuitenkin tarkkuutta ja huolellisuutta sekä rutiininsietokykyä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta miellät itsesi myös tiimipelaajaksi.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työympäristössä sekä iloisessa ja avoimessa työilmapiirissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen.
Työtehtävästä riippuen työtä tehdään osittainen käsin ja osin tuotantokoneilla.
Mikäli kiinnostuit, olethan reippaasti yhteyksissä, niin kerromme lisää! Hae paikkaa osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 20.01.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Roosa Lehtonen p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  UUSIKAUPUNKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma