(Removed from publishing)

Uraohjaaja
Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Original publication date 10.12.2019

Omnia hakee maahanmuuttajille suunnattuun Osaamiskeskukseen uraohjaajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 1.1.2020-31.12.2020.

Uraohjaaja toimii Osaamiskeskuksessa asiakkaan vastuutyöntekijänä ensimmäisestä tapaamisesta eteenpäin ohjaukseen. Uraohjaaja vastaa asiakkaan alkuhaastattelusta, kartoitustarpeen tunnistamisesta, koulutustarpeen suunnittelusta ja jatko-ohjauksesta.

Osaamiskeskus on ollut toiminnassa vuoden 2019 alusta ja olemme ensimmäisen toimintavuotemme aikana ohjanneet työhön ja koulutukseen yli 400 asiakasta. Toiminnan tavoitteena on luoda palvelua, joka tuo ratkaisuja nykyisiin palvelukapeikkoihin ja auttaa konkreettisesti maahanmuuttaneita työnhakijoita kohti koulutusta ja työllistymistä. Teemme aktiivisesti yhteistyötä TE-toimiston, kaupungin työllisyyspalveluiden, Omnian muiden yksikköjen ja kolmannen sektorin kanssa. Osaamiskeskuksen työ on moniammatillista ja konkreettisesti se tarkoittaa sitä, että työyhteisössä on TE-asiantuntijoita, yrityskoordinaattoreita, opettajia, sosiaaliohjaaja, uraohjaajia, opinto-ohjaaja, koulutusvastaava, assistentti ja päällikkö. Tämä edellyttää arjen työssä erittäin hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä katsoa perinteistä työroolia pidemmälle.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää kokemusta maahanmuuttajien kanssa tehdystä ohjaustyöstä, aikaisempaa kokemusta ura- tai palveluohjauksesta, osaamista valtion ja kaupungin työllisyydenhoidon palveluista sekä osaamista koulutuskentän palveluista (erit. ammatillinen koulutus ja työvoimakoulutukset).

Eduksi luetaan monipuolinen kielitaito, ja erityisesti arabian, darin tai farsin osaaminen.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi