(Removed from publishing)

Ulkoaluehuoltomies viikonlopputyö
Wippii Work

Original publication date 16.1.2019

Asiakkaamme on menestynyt suomalainen palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jätehuollon, kierrätyksen ja siivouksen. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä. Heidän tavoitteennaan on keksiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää rakennuksia ja materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti, optimoida energiankulutusta sekä luoda hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta. 

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen 5kpl

ULKOALUEHUOLTOMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen eri puolille Pirkanmaata.

Haemme viittä ulkoaluehuoltomiestä Hervannan, Linnainmaan, Tampereen keskustan, Länsi-Tampereen ja Valkeakosken alueille. Työtehtävät ovat ulkona tapahtuvia huoltotöitä, kuten pihojen siistinäpito ja roskalenkit, sesongin mukaiset lumityöt, liputukset ja tarpeen mukaan myös muita ulkoalueen huoltoon liittyviä tehtäviä. Työhön sisältyy liikkumista kohteesta toiseen, joten hakijalla tulee olla voimassa oleva B-ajokortti ja eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus. Kiinteistöhuolto alan koulutus on etu, mutta tärkeämpää on työkokemus ja reipas asenne työhön. Eduksi katsotaan, jos hakija osaa käyttää kiinteistöhuoltokoneita, kuten Wille- , aura- ja pienkoneita sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työ edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Haemme tehtävään oma-aloitteista, ahkeraa, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä ammattilaista, jolta löytyy halua ja kokemusta kiinteistön ulkotöihin. Vaikka työ onkin hyvin itsenäistä, edellyttää siinä menestyminen myös sanavalmiutta ja hyviä tiimityötaitoja. Työ on ajoittain kiireistä, joten hyvä paineensietokyky on tehtävässä välttämätön. Hakijoiden tulee olla joustavia muuttuvien työaikojen ja tilanteiden varalle. 

Työtä tehdään jokaisena viikonloppuna vaihtelevin työtunnein tarpeen mukaan. Viikonloppu aamuisin on tietyt roskalenkit, jotka tehdään jokaisena lauantaina ja sunnuntaina, mutta näiden lisäksi asiakkaalle voi tulla lisää tarpeita esim. liputus, lumityöt jne., jolloin tuntimäärät lisääntyvät. Palkka on 11€/h. Tehtävään sovelletaan Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Hakijoilta odotamme:

 • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • B -luokan ajokorttia
 • Ahkeraa ja reipasta työasennetta
 • Joustavuutta

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:

 • Koneenajotaitoa
 • Työturvallisuuskorttia
 • Kiinteistöhuoltoalan koulutusta
 • Oman auton käyttömahdollisuutta

Töihin valituille tarjoamme:

 • Vakituisen työsuhteen
 • Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
 • Viikonlopputöitä
 • Mahdollisuuden lisätienesteille

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com 
040-484 4508