(Removed from publishing)

UI Developer
Visma Solutions Oy

Original publication date 14.10.2019
Visma Solutions kasvaa kohisten, ja kaipaamme joukkoomme lisää tekijöitä. Etsimme osaavaa UI-kehittäjää Visma Netvisorin UX-tiimiin, jonka vastuulla on Suomen johtavan taloushallinnon ohjelmiston käyttäjälähtöinen suunnittelu.

Voit olla oppimishaluinen vasta-alkaja tai kokenut tekijä, roolisi rakentuu vahvuuksien mukaan. Nautit haasteista ja uskot pystyväsi kehittymään kovan luokan tekijäksi. Jos olet kyllästynyt tekemään töitä deadline-puristuksessa, meillä saat mahdollisuuden pitkäjänteiseen suunnittelutyöhön, jossa saa tehdä hyvää jälkeä.

Ketä etsimme?

Etsimme henkilöä, joka pystyy hahmottamaan kokonaisuuksia ja niihin vaikuttavia tekijöitä. Ymmärrät mitä tapahtuu verkkoselaimen ja palvelimen välillä, ja olet kiinnostunut toteuttamaan käyttäjää palvelevia ratkaisuja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Ymmärrystä komponenttilähtöisestä UI-kehityksestä
- HTML-, CSS- ja Javascript-perusosaamista
- Ymmärrystä hyvästä ja tehokkaasta käytettävyydestä
- Visuaalisen ilmeen merkityksen ymmärtämistä ja arvostusta
- Hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja
- Käyttäjälähtöistä ajattelua
- Kykyä sopeutua muutoksiin
- Jatkuvaa itsensä kehittämistä ja oma-aloitteisuutta
- Kokemusta vastaavista tehtävistä

Seuraavien teemojen tunteminen ilahduttaa meitä suuresti:

- Tuntemus jostain css-preprosessorista
- Tuntemus jostain css-arkkitehtuurista
- Graafisen suunnittelun osaaminen
- Ymmärrys UX-suunnittelusta
- Tuntemus jostain design-systeemistä
- Tuntemus kehittäjien työkaluista: selainten developer-työkalut, Visual Studio, jne.
- Tuntemus versionhallinnasta

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla kahdeksan kertaa peräkkäin. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa ja työsuhde on vakituinen. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi, CV:si ja linkin työnäytteisiisi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.11.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Development Manager Janne Ihatsu, janne.ihatsu@visma.com, puh. 050 380 5746 ja UI Designer Ilkka Kettunen, ilkka.kettunen@visma.com, puh. 040 845 2381.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.