(Removed from publishing)

Työvoimakoulutus: Lean-asiantuntija F.E.C. (Uusimaa)
Aalto University Professional Development (Aalto PRO)

Original publication date 8.1.2019

Tämän rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on yhdistää uutta pätevää työntekijää tarvitseva yritys vapaaseen osaajaan. Koulutuksen aikana osallistuja perehtyy Lean-johtamisfilosofian perusteisiin ja kehittyy Lean-työkalujen ja -menetelmien asiantuntijana tarjoten koulutuksen ajan työpanoksensa yritykselle. Koulutus on suunnattu  korkeakoulututkinnon suorittaneille tai pitkään asiantuntijatehtävissä toimineille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille.

Aalto PRO:n Lean-asiantuntija F.E.C -koulutusohjelma valmentaa Lean-asiantuntijoita, jotka pystyvät itsenäisesti toimimaan Lean-projektien johtamis- ja vastuutehtävissä. Ohjelman osallistujat saavat kattavan koulutuksen, jonka aikana on mahdollisuus suorittaa arvostettu Lean Six Sigma Green Belt- sertifikaatti tai vaihtoehtoisesti kehittää asiantuntijuuttaan projektinhallinnan ja palvelumuotoilun osaamisella.

Työskentelyn aikana ei olla työsopimussuhteessa vaan tehdään ns. koulutussopimus.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena: 20 lähiopetuspäivää Aalto PROssa, 5 etäpäivää ja 95 työssäoppimispäivää. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yrityksessä.

Lean-asiantuntija F.E.C. -koulutusohjelma on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan alueen työnhakijoille ja sen lähiopetuspäivät pidetään Helsingissä.

Aalto PRO:n hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä kokeneet työnhaun ammattilaiset ovat käytettävissäsi. Tule mukaan edistämään työllistymistäsi kanssamme!

Ajankohta: 20.3.-17.9.2019 (120pv)
Koulutuksen lomajakso: 15.-19.7.2019

Koulutukseen haetaan Työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero: 683503. Hakuaika päättyy 31.1.2019.

Lisätietoja, hakuohjeet ja yhteydenotot: www.aaltopro.fi/leanfec.

---

Koulutus on suunnattu Uudenmaan alueen työttömille, lomautetuille tai irtisanomisuhan alla oleville korkeasti koulutetuille henkilöille, joiden koulutustausta on esimerkiksi kaupallisen, teknisen, taiteen ja humanistisen alan tai oikeustieteen korkeakouluopinnot tai vahvan kokemuksen asiantuntijatehtävistä omaaville henkilöille.

Vahvan motivaation lisäksi hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä kohtuullista englannin kielen taitoa (koulutusaineisto on englanniksi, opetus suomeksi).

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työnantajan kanssa, jonka tavoitteena on työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.