(Removed from publishing)

Työvalmentaja, palkkatuettu tehtävä, Työ ja oppimiskeskus, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Original publication date 3.1.2019

Työvalmentaja, palkkatuettu tehtävä, Työ ja oppimiskeskus, 2 tehtävää

Työavain 1-178-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 24.01.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 22.01.2019 kello 15:45
Työ ja oppimiskeskus , Soukantie 10 02360 Espoo
Konsernihallinto, Elinkeino ja kaupunkikehitys/Työllisyyspalvelut
Muu

Tehtävän kuvaus: Tule meille iloiseen ja osaavan joukkoon kehittämään puu, pintakäsittely sekä remonttipajan toimintaa. Espoon kaupungin työ- ja oppimisympäristöt järjestävät kuntouttavaa työtoimintaa sekä työkokeilun mahdollisuuksia espoolaisille pitkäaikaistyöttömille sekä osatyökykyisille henkilöille. Haemme työvalmentajaa. Työvalmentajan tehtäviin kuuluu mm. perehdyttää ja ohjata pajoilla työskenteleviä asiakkaita työtehtäviin, arvioida asiakkaan oppimista pajajakson aikana, kehittää pajojen toimintaa yhdessä palveluesimiehen kanssa sekä palvelutuotantoon liittyviä tehtäviä. Hakijan tulee olla espoolainen ja hänellä tulee olla palkkatukioikeus. Työvalmentajan tehtävään on mahdollista tutustua ensin lyhyellä työkokeilujaksolla, josta voidaan siirtyä palkkatuettuun työhön.


Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa. Tehtävään valitulla tulee olla palkkatukioikeus

Tehtävässä edellytetään palkkatukioikeus.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kyky kohdata erilaisia ihmisiä, ryhmän ohjaustaitoja , asiakaspalvelu osaaminen sekä puu-, pintakäsittely tai remonttitaidot plussaa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2212,00 €
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38.45 h/viikko


Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo koko kaupunkikonsernia kaupunginjohtajan johdolla. Se edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä. Konsernihallintoon kuuluvat konserniesikunta, konsernipalvelut ja sisäinen tarkastus. Konserniesikunnan yksikköjä ovat hallinto- ja lakiasiat, henkilöstö, kaupunkikehitys, palvelukehitys, rahoitus ja talous, strategia ja viestintä. Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Tanja Hakkarainen palveluesimies
etunimi.sukunimi@espoo.fi